Myymälän aukioloajat
ma-pe 10 - 17:30
la 9 - 13

Kesäaukioloajat
(1.7. - 30.8.)

ma-to 10 - 17
pe 8 - 16

Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait
sopimuksen mukaan

p. (019) 453 523
Hämeenkatu 21-23
05800 HYVINKÄÄ
www.riikkatainio.com

DERMAPLANNING

Uutuus kasvojen kuorintahoito, joka suoritetaan erikoisterällä!

Dermaplanning on täysin uusi toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Dermaplanning poistaa kuorinnan yhteydessä myös usein häiritsevän kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi.

Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen myös auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille.

Hoidossa käytetään erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltua välinettä, jossa on steriili, kertakäyttöinen terä. Erityisvalmisteista instrumenttia käytetään ihon pintakerroksen hallittuun poistamiseen. Toimenpide suoritetaan turvallisesti pitäen terää 45 asteen kulmassa ja liikuttaen sitä ihoa vasten, aivan kuin parranajossa.

Dermaplanning-hoito on erittäin turvallinen koulutetun ihonhoidon ammattilaisen suorittamana.

Hoito voidaan tehdä kasvoille kerran kuukaudessa. Se vähentää aknearpia ja pieniä ryppyjä sekä poistaa ylimääräiset läpikuultavat karvat pois kasvoilta. Hoidon jälkeen iho näyttää kirkkaalta ja elinvoimaiselta, eikä hoidosta seuraa punoitusta tai kipua!

Kenelle Dermaplanning-hoito soveltuu?
Se on ihanteellinen hoito niille, joilla on epätasainen iho, aknearpia ja juonteita suun ympärillä. Hoito sopii myös niille, joilla on hieman ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja on kivuton vaihtoehto vahaukselle.

Onko Dermaplanning-hoito vain naisille?
Dermaplanning-hoito toimii myös miehille, jotka kärsivät parranajosta aiheutuvista karvatupen tulehduksesta ja kuopista”. Koska Dermaplanning-hoito on iholle terveellistä, lähes kaikki voivat hyötyä ihon nuorentamisesta sen avulla.

Mitkä ovat hoidon hyödyt?
Hoito on ihanteellinen tapa kuoria ihoa<. Hoidossa ei käytetä kemikaaleja, jolloin se siis aiheuttaa vähemmän ärsytystä herkälle iholle. Hoidon kesto on enintään 30 minuuttia, eikä se jätä ihoa punaiseksi, tai turvonneeksi. Tulokset ovat havaittavissa välittömästi. Koska Dermaplanningissa käytettävä terä on pieni, se voidaan kohdistaa tiettyihin ongelma-alueita helpommin ja taitavammin kuin muissa hoitomenettelyissä, joissa käytetään suurempia välineitä ja jotka keskittyvät kasvoihin kokonaisuutena.

Kasvavatko karvat paksummiksi, tai lisääntyykö ne käsittelyn jälkeen?
Naisten untuvakarvat eivät muutu paksummiksi eivätkä lisäänny. Karvat kasvavat samanlaisina ja samanvahvuisina takaisin, toisin kuin miesten karvat, jotka ovat luonnostaan paksumpia.

Kenelle hoito ei sovi?
Hoitoa ei suositella niille, joiden iholla tulehdusta, aktiivisessa vaiheessa oleva akne, tai muuta sairautta. Hoito tehdään aina terveelle ja ehjälle iholle.

Carboksiterapia

Vallankumouksellinen hoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettaminen on ratkaiseva tekijä. CO2:n( hiilidioksidin) imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidikosidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Carboksi- terapian käyttöalueet:

Rypyt – Carboksi-geelinaamio edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa. Se parantaa koko alueen elastisuutta, mikä hoitamisen lisäksi myös ehkäisee ryppyjä.

Kosteutus – Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Veden toimittamisen ihosoluille sijasta Carboksi-geelinaamio sallii ihon säilyttää veden ja öljyn välisen tasapainon.

Vaalentaminen – Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei kestä. CO2 on aktiivinen vasodepressori, joka aktivoi verenkiertoa; koska tämä vaikutus poistaa kuona-aineita tehokkaasti, se vaalentaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Pigmenttihäiriöiden ja pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

Akne – Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Aknen hoitamisen lisäksi nämä reaktiot myös estävät sitä palauttamalla ihon itsekorjautumiskyvyn.

Selluliitti – Kasautuneita kuona-ainepaakkuja ja epätasainen pinta kaulassa, leuan alla tai silmien alla. Carboksi-terapia vähentää myös kasvojen alueella ihonalaista rasvaa ja selluliittia.

Raskausarvet – Raskausarpia ilmestyy puberteetin tai raskauden aikana, kun ihon uloin kerros ei pysty kasvamaan yhtä nopeasti kuin sisäiset osat. Carboksi-terapia parantaa raskausarpien oireita ja esiintymistä aktivoimalla verenkiertoa, proteiinisynteesiä ja jälleenrakentamalla kudosta vaurioituneita kollageenisäikeitä.( Todella hyviä tuloksia Dermica Pen mikroneulauksen ja Carboksin yhdistelmällä.)

Carboksi-geeliä voidaan käyttää turvallisesti koko keholla ja geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Hoito on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mikä kestää noin puoli tuntia.

Dermica Pen mikroneulaus ennen hoitoa tehostaa hiilidioksidin imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin, joten se on suositeltava vaihtoehto. Kasvojen alueen hoidossa hoito aloitetaan useissa tapauksissa imeyttämällä iholle tuoretta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, jotka syväkosteuttavat ihoa sekä edesauttavat kollageenisynteesiä ja kirkastavat ihon väriä. C-vitamiiniseerumi imeytetään ihoon joko mikroneulauksella tai ultraäänen avulla. Carboksi hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan. Jos käytetään neulausta imeyttämiseen hoitovälin täytyy olla pidempi.

Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2-3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita. Monissa raskausarpi- ja selluliitti-tapauksissa paranemista ja selkeitä tuloksia nähdään jo 5 hoidon sarjalla. Parhaat tulokset saadaan Dermica Pen mikroneulauksen ja Carboksin yhdistelmällä. Kukin tapaus on erilainen ja jotkin ihot saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Hydra3HaTM kosteuttava erikoishoito

Hyvin kosteutettu iho on silminnähden nuorekkaampi ja paremmin suojattu ajan kuluttavaa vaikutusta vastaan. Sothys tiedetutkimusyksikön patentoima ainutlaatuinen aktiiviaine Boletus 1055 saa uudessa kosteuttavassa hoitolinjassa kumppanikseen kahta molekyylikooltaan erikokoista hyaluronihappoa, joiden tuloksena syntyy kolmivaikutteinen hyaluronihappotrio.

Vaikutukset: palauttaa iholle kosteuden välittömästi, aktivoi uudelleen ihon omat kosteutusmekanismit ja uudistaa epidermiksen pitkävaikutteisesti.

Yksilöity hoito, ennennäkemätön, pitkäkestoinen kosteuttava teho! Hemmottele ihoasi intensiivisesti kosteuttavalla erikoishoidolla, joka antaa ihollesi näkyvät tulokset heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet yhdistettynä rentouttavaan Digi-Esthétique hierontaan takavat täydellisen hoitonautinnon. Ihosi on täyteläisen pehmeä ja nuorekas!

Sothys herkän ihon rauhoittava kasvohoito Eau Thermale Spa

Hellävaraisen l´Eau Thermale Spa lähdeveden tehokkuus tuo välitöntä helpotusta herkälle iholle. Korkealta, 400 metrin korkeudelta Belgian Ardennesin vuoristomaiseman sydämestä tulee luonnollinen lähdevesi, jolla on mahtavia ominaisuuksia. l´Eau Thermale Spa lähdevesi on puhdasta, sen koostumus on vähämineraalinen ja pH arvo sama kuin iholla. Aktiivinen vesi, jonka ihon toimintoja tasapainottavat ominaisuudet ovat nyt tieteellisesti todistettu.

Sothys Eau Thermale Spa on herkänihon lähdevesihoitolinja. Tämän rauhoittavan kasvohoidon hellävaraiset koostumukset on kehitetty kaikkia herkän ihon tarpeita kunnioittaen. Vain 60 minuutissa kaikki herkän ihon ärsytykset rauhoittuvat ja ihosta tulee miellyttävän pehmeä.

Hoito aloitetaan Miselli puhdistusnesteellä, jatkuen pehmittävällä ja puhdistavalla naamiolla. Hoidon kruunaa pitkä hieronta sekä viileät rauhoittavat posliinilusikat sekä tehokkaasti ihoa tasapainottava naamio ja tehoseerumit.

Sothys Advanced Research Tutkijaryhmä on suorittanut ex-vivo testausta soluviljelmillä osoittaakseen l´Eau Thermale Spa lähdeveden tasapainottavat ominaisuudet. l´Eau Thermale Spa auttaa tasapainottamaan erittäin herkkää, herkästi reagoivaa ja herkistynyttä ihoa, parantaen samalla ihon toleranssia ulkoisia häiriötekijöitä kohtaan.

Sothys virkistävä silmänympäryshoito

Silmänympärysiholle suunniteltu 4-vaiheinen hoito, joka tasoittaa pintaryppyjä ja juonteita, poistaa turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Hoidon erikoisuutena on virkistävä hieronta, joka tehdään viileillä posliinilusikoilla - vaikutus säilyy vielä pitkään hoidon jälkeenkin!

Herkän ja ohuen silmänympärysihon yleisimpiä ongelmia ovat turvotus, juonteet ja tummat silmänaluset. Sothys silmänympärysihon hoitolinjaan kuuluu tehokas silmänympärysihonhoito sekä 3 toisiaan täydentävää kotihoito-tuotetta. Hoitolinjan tärkein aktiiviaine on silmänympärysihoa suojaava pellava- & Alppien sinipalloyhdiste (Globularia Cordifolia). Hoitolinja on testattu silmälääkärien valvonnassa, se sopii herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

HUOM! Luettelo kaikista tekemistämme hoidoista löytyy hinnastosta.