Myymälän aukioloajat
ma-pe 10 - 17:30
la 9 - 13

Kesäaukioloajat
(1.7. - 30.8.)

ma-to 10 - 17
pe 8 - 16

Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait
sopimuksen mukaan

p. (019) 453 523
Hämeenkatu 21-23
05800 HYVINKÄÄ
www.riikkatainio.com

CND SHELLAC - geelilakkaus

AITO, ALKUPERÄINEN! Markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka). CND SHELLACILLA saat 2-3 viikkoa kestävän lakkauksen!

Maailman kynsikriisi on ohi! CND:n Shellac-hybridilakka on suoranainen läpimurto, jonka patentoitu UV3-teknologia yhdistää lakan helppouden ja geelin pysyvyyden. Keksinnön juju on lohkeilematon lakkaus ja pysyvämpi lakan kesto.

Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Ei kynnen pinnan viilaamista. Ei pois poraamista. Ei vahingoita kynttä millään tavalla!

Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.

Tulos? Useita viikkoja upeaa kiiltoa, joka on todella koukuttavaa! Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki.

Shellac-hybridilakan patentoitu koostumus takaa sen, että Shellac™ levittyy kuin lakka, on käytössä kuin geeli ja sen voi poistaa vain muutamissa minuuteissa. Shellac on lisäksi hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Huoletonta kauneutta omaa kynttä vahingoittamatta!

HUOM! Luettelo kaikista tekemistämme hoidoista löytyy hinnastosta.