Myymälän aukioloajat
ma-pe 10 - 17:30
la 9 - 13

Kesäaukioloajat
(1.7. - 30.8.)

ma-to 10 - 17
pe 8 - 16

Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait
sopimuksen mukaan

p. (019) 453 523
Hämeenkatu 21-23
05800 HYVINKÄÄ
www.riikkatainio.com

PARASTA MITÄ IHOSI VOI SAADA!


Liity sinäkin tyytyväisten Exuviance asiakkaiden joukkoon!

Exuviancen takana on maailman johtavien ihonhoitoalan tutkijoiden, professoreiden tri Van Scottin ja tri Yun tutkimustyö Princetonissa USA:ssa. Exuviancen tuotteet perustuvat uuden molekyylin, G-4, löytöön. Exuviancen ihonhoitotuotteiden avulla saat upeita tuloksia edullisesti. Melkein kaikki tuotteet maksavat alle 50 euroa. Exuviancella on todella tehokkaita tuotteita aknen, ruusufinnin, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon.

Taustaa

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa (AHA) hyväksikäyttävän tekniikan. Useat kosmetiikkayritykset, kuten esim. L’Oréal, Avon, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation ja Murad, ”vuokraavat” yrityksen patentteja. Exuviance on tuonut markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa ( PHA), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance-tuotteissa.

Exuviance vaikuttaa tehokkaasti

Koska Exuviance on lääketieteellinen yritys, kyseessä eivät ole mitkään ”ihmekonstit”. Kaikki on tieteellisesti kehitettyä ja todettua, turvallista ja tehokasta. Tuloksien takana ei piile ratkaisevassa määrin AHA-hapon vaikutus. Päinvastoin liian vahvalla hapolla saattaa olla negatiivinen vaikutus. Tulokset syntyvät Exuviancen hellävaraisten happojen yhdistelmästä. Jopa herkkäihoiset henkilöt voivat käyttää tuotetta ja saada erinomaisia tuloksia. Eikä iho kuivu PHA:n käytöstä niin kuin useimmista muista markkinoilla olevista AHA-tuotteista. Lisäksi päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin 15, joka suojaa ihoa jatkuvasti vahingoittavilta vaarallisilta UV-säteiltä.

Säilytä ihosi kimmoisuus ja nuorekkuus Exuviance tuotteiden ja hoitojen avulla. Exuviance on ratkaisu myös moniin iho-ongelmiin, joita pidettiin aiemmin ”mahdottomina”!

Exuviance vaikuttaa tehokkaasti:

  • ihon vanhenemisen ensimerkkeihin
  • ryppyihin
  • akneen
  • epäpuhtaaseen ihoon
  • pigmenttiongelmiin
  • kuivan tai herkkä ihon hoitoon
  • akne rosaceaan (ruusufinni)

MITEN EXUVIANCE VOI VAIKUTTAA IHOOSI?

Exuviance parantaa ihon ulkonäköä seuraavilla tavoilla: iholle kertyy kuolleita ihosoluja epidermiksestä eli ihon pintakerroksesta ja nämä solut jäävät iholle. Siksi iho näyttää kuivalta ja samealta. Ihon pintakerrokseen nousevat uudet ihosolut eivät pääse kuolleiden ihosolujen muodostaman vahvan kerroksen läpi pinnalle. Exuviance pehmentää ja irrottaa kuolleen ihokerroksen, jolloin uudet solut pääsevät esiin. Näin iho näyttää tasaisemmalta ja nuoremmalta.

Exuviance antaa iholle myös kosteutta, mikä tekee ihosta pehmeän ja sileän. Näistä syistä iho saattaa hilseillä näkyvästi, kun Exuviance Skin Care-ihonhoitotuotesarjan käyttö aloitetaan. Hilseily alkaa tavallisesti ensimmäisten kahden viikon aikana ja sitä saattaa kestää kaksi viikkoa. Reaktio on täysin normaali, ja se on merkki kuolleiden ihosolujen muodostaman pintakerroksen aikaisempaa paremmasta kuoriutumisesta. Jos muutos aiheuttaa ihon ärsyyntymistä, käytä Exuviance-tuotteita harvemmin, joko kerran päivässä kahden kerran sijaan tai vain joka toinen päivä. Palaa täydelliseen käyttötapaan sitten, kun iho taas kestää sen.

Kuvia ennen ja jälkeen hoidon. Klikkaa kuvaa!


Lue lisää maahantuojan sivuilta.