Myymälän aukioloajat
ma-pe 10 - 17:30
la 9 - 13

Kesäaukioloajat
(1.7. - 30.8.)

ma-to 10 - 17
pe 8 - 16

Hoitolan aamu- ja ilta-ajat sekä kesälauantait
sopimuksen mukaan

p. (019) 453 523
Hämeenkatu 21-23
05800 HYVINKÄÄ
www.riikkatainio.com

Jane Iredale Mineraalimeikit

Hoitavat mineraalit, enemmän kuin pelkkä meikki!


Jane Iredale on Iredale Mineral Cosmetics yrityksen perustaja ja mineraalimeikkien"äiti". Aiemmin hän loi näyttävän uran Yhdysvalloissa niin filmiteollisuudessa, televisiossa kuin teatterissakin.

Vuosien kokemus parhaiden meikkitaiteilijoiden kanssa opetti sen, että ammattimeikkaus ei tarkoita viimeisten trendien seuraamista vaan meikattavan luonnollisten piirteiden sekä kauneuden korostamista.

Hänen kokemuksensa ammattinäyttelijöiden kanssa osoitti, että pienikin iho-ongelma voi olla vaaraksi ammatille sekä heikentää parrasvaloissa työskentelevän näyttelijän itsetuntoa. Juuri siksi Jane Iredale päätti luoda meikkisarjan ammattilaisille. Kunnianhimoisena tavoitteena oli luoda tuotesarja, joka antaisi ihoa vahingoittamatta mahdollisimman hyvän peiton kirkkaimmassakin valossa.

Pitkän tutkimustyön tuloksena toukokuussa 1994 Jane Iredale esitteli uuden, erilaisen meikkisarjansa, joka ei perustunut pelkästään uusiin väreihin, vaan ihoa parantaviin ja hoitaviin ainesosiin.

Uusimman teknologian ansiosta saatiin aikaiseksi korkea määrä pigmenttejä sisältävää kosmetiikkaa, joka tuntuu iholla ilmavan kevyenä, peittää erittäin hyvin, on vettä hylkivä, eikä pakkaudu juonteiden pohjalle kuumanakaan kesäpäivänä. Meikki antaa ihon hengittää, eikä tuki huokosia, joten voit meikata jopa salille!Pigmenttien korkea määrä lisää kiinnittävyyttä iholle, jolloin meikin korjailua päivän aikana ei juurikaan tarvita. Mineraalit taittavat myös valoa kauniisti, jolloin iho näyttää tasaiselta ja luonnolliselta.

Meikit ovat sekoitus mikrojauhettuja maakerrosten mineraaleja (mm. pii, vismutti, mineraalikiille, titaanidioksidi, sinkkioksidi, rautaoksidi) sekä luonnon väriaineita (mm. karmiininpunainen, Brasilianmännyn uute).

  • Tuotteet ovat puhtaita mineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia, maissitärkkelystä, alumiinia tai mineraaliöljyjä, jotka tukkivat huokosia. Meikit sopivat hyvin allergikoille, koska hajusteita, synteettisiä väri- tai säilöntäaineita kuten parabeeneja tai FD&C-väriaineita ei myöskään ole käytetty.
  • Jane Iredale-mineraalipohjat ovat epäorgaanisia, eli eivät edistä bakteerien kasvua iholla ja niissä korkea aurikosuojakerroin SPF 20
  • Jane Iredale tuotteet sopivat erinomaisesti leikkausarpien, acne- sekä rosaceaihon peittämiseen, sekä hionnan, kuorinnan tai kestopigmentoinnin jälkeisen punoituksen peittämiseen.
  • Jane Iredale-tuotteet ovat listattu Helsingin Allergia- ja astmayhdistyksen ylläpitämässä Allergia-portaalissa

Jane Iredale meikkisarjasta löydät kaiken mitä tarvitset täydellisen meikin tekemiseen ja vielä vähän enemmän! Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan! Autamme ja opastamme mielellämme!
Lue lisää maahantuojan sivuilta.